Public Consultation Closes 22 December 2020

The proposed development comprises the construction of a single story boxing hall in the existing car park to the rear of the Mounttown Community Centre. The design approach is to place the taller boxing training area running east west across the rear of the site and place the lower support facilities (locker rooms, showers, toilets, medical room and entrance), also running east west, across the front of the site. This approach breaks up the overall volume of the building and allows the introduction of clear storey lighting and natural ventilation to the boxing training area where it joins with the lower support facilities. A canopy will shelter the entrance to the building.

Read More.

Proposed Development of a Boxing Hall at rear of Mounttown Community Facility

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.